Dacă eşti născut între anii 2000 – 2005  te aşteptăm să facem performanţă împreună. Tu trebuie să vii doar cu dorinţa de a învăţa, iar noi venim cu tot ce ai nevoie: experienţă, dăruire, profesionalism şi condiţii exelente de antrenament.

Preselecţia are loc saptamanal,  la Club Oasis din Şoseaua Străuleşti nr. 4, Sector 1, Bucureşti (în spatele Casei Presei Libere).

Pentru informaţii şi programări:

Tel: 0724 386 414, 0761 068 153

Email: voievodbucuresti@gmail.com

Clubul Oasis Sport&Leisure si A.S. Voievod Bucuresti organizeaza editia a II-a a Cupei Oasis la minifotbal pentru banci.

 

Clubul Oasis Sport&Leisure si A.S. Voievod Bucuresti  organizeaza editia a II-a a Cupei Oasis la minifotbal pentru banci.

Inscrierile  au loc in perioada XXXXX.

Tragerea la sorti a grupelor Turneului de Minifotbal pentru banci Cupa Oasis – Editia a II are loc sambata, 2 aprilie, de la ora 12.00. Evenimentul va fi insotit de un cocktail party in aer liber pe terasa clubului la care pot participa atat cei inscrisi in joc, cat si alti colegi din banci.

Acest turneu de minifotbal se adreseaza in exclusivitate  bancilor din Bucuresti si se desfasoara in perioada 2-24 aprilie 2011.

Turneul se desfasoara pe terenurile sintetice din incinta  Clubului Oasis Sport&Leisure situat pe Sos. Straulesti nr. 4, Sector 1, Bucuresti.
Vezi mai multe stiri, din arhiva.