Sambata, 10 Noiembrie s-au desfasuarat ultimele jocuri ale acestei editii a Cupei Bancilor „Oasis”.

Pentru locurile 5-6 s-au duelat OTP si Bancpost care dupa un joc frumos si viu disputat au inregistrat scorul de 3-2 in favoarea alb-verzilor de la OTP.

In finala mica a sosit si o noua surpriza, RIB invingand cu 4-2 o echipa a Raiffeisen medaliata la toate editiile de pana acum. RIB castiga in premiera un trofeu, acest loc III fiind muncit din greu si pot spune ca meritat. Ba mai mult RIB a dat si golgeterul competitiei, „Cel mai bun marcator” fiind Laurentiu Novac cu 15 goluri.

Finala mare disputata intre ING si campioana en-titre Piraeus s-a incheiat cu scorul de 4-0 pentru PBR care se afla la al doilea titlu consecutiv si al treilea din istoria Cupei Bancilor „Oasis”. Si Piraeus ameninta mai in gluma mai in serios ca a inceput hegemonia!

In plus si „Cel mai bun jucator” al competitiei este tot de la Piraeus, vulcanicul Neagu Robert Alin meritand din plin trofeul. „Cel mai bun portar” al competitiei a fost desemnat Catalin Buceceanu de la ING, in special pentru cele doua meciuri cu Raiffeisen si OTP cand paradele sale au contribuit decisiv la victoriile ING-ului. „Trofeul fair-play”, in premiera la aceasta editie l-a primit Tanasa Vasile de la Banca Romaneasca pentru atitudinea reconcilianta si caracterul de lider pe care le-a aratat la meciul cu RIB atunci cand si-a apostrofat proprii colegi pentru lipsa de calm si incitarea la violenta.

Felicitari campionilor dar si celorlalte echipe din competitie pentru aceasta editie, consider eu, cea mai reusita de pana acum.

Ca momente frumoase as mai mentiona si momentul de la festivitatea de premiere atunci cand Piraeus a fost aplaudata si la sosire si la plecare de catre celelalte echipe prezente la inmanarea trofeelor. Aceste gesturi sunt pete de culoare intr-o lume gri si momente de frumusete ale spiritului uman. Personal am ramas placut surprins de acest moment spontan de respect interuman si fair-play.

Mai jos aveti cateva date de statistica ale turneului:

CAMPIOANA EDITIEI A V A: PIRAEUS

LOCUL II: ING

LOCUL III: RIB

LOCUL IV: RAIFFEISEN

LOCUL V: OTP

LOCUL VI: BANCPOST

LOCUL VII: BANCA ROMANEASCA

LOCUL VIII: BRD

LOCUL IX: VOLKSBANK

LOCUL X: EXIM BANK

LOCUL XI: MARFIN

LOCUL XII: INTESA SANPAOLO

 

Cel mai bun jucator: NEAGU ROBERT ALIN (Piraeus)

Golgeter: NOVAC LAURENTIU (RIB)

Cel mai bun portar: BUCECEANU CATALIN (ING)

Trofeul Fair-play: TANASA VASILE (Banca Romaneasca)

 

Arbitrul competitiei: Bogaciu Aurelian (Ecuson FIFA)

Asistenta medicala: Epurica Cristina (Spitalul Marie Curie)

Parteneri:

OASIS SPORTS & LEISURE

IMAGINI VII

SICURO SECURITY

 

 
Vezi mai multe stiri, din arhiva.