ING Bank reuseste in acest sezon de toamna-iarna sa realizeze eventul dupa ce au dispus in prima editie a Supercupei de eterna rivala Piraeus cu scorul de 6-3.

Meciul a fost, ca de fiecare data cand cele doua echipe se dueleaza, unul captivant. Jucatorii au valoare si cununostinte tehnice necesare pentru a rula jocul cu o viteza demna de jucatori profesionisti. Automat cand se paseaza din prima atacurile se poarta in viteza, se scoate foarte bine din lateral in fata portii si asttfel apar o serie de ratari spectculoase (Druga, Neagu). Golurile sunt si ele de efect (Buceceanu, Carbunaru, Enache, Neagu). Forte bun sezon reusit de Popescu Silviu Aurelian (ING), jucator care s-a dovedit extrem de util echipei, intrarile lui din postura de rezerva si nu numai reusind sa dinamizeze jocul echipei sale in momentul in care se parea ca oboseala incepuse sa-si faca efectul asupra lui Druga & Co.

Felicitari ambelor echipe pentru ca de trei editii au demonstrat ca sunt cele mai in forma mecanisme dintre cele particpante la Cupa Bancilor „Oasis”. Si mereu si-au disputat suprematia cu fair-play si bun simt, fie ca a fost Piraeus biruitoare sau ca a fost randul ING-ului sa ridice trofeul si sa cante „Campionii! Campionii!”

Mingea este ridicata la fileu pentru celelalte echipe, care sunt invitate sa destrame monopolul Greco-Batav pus pe trofeele Cupei Bancilor „Oasis”.

 

Cristian Popescu

09.11.2013
Vezi mai multe stiri, din arhiva.