Despre club

Despre Voievod Bucuresti

Voievod Bucuresti este o scoala de fotbal pentru copii in care cuvintele de ordine sunt priceperea si placerea de a invata copiii fotbal. Scoala asigura invatarea fotbalului intr-un cadru de exceptie pentru ca, pe langa antrenamente facute cu dedicare si profesionalism, copiii vor avea acces la: doua terenuri sintetice, balon, vestiare, dusuri si o zona linistita in mijlocul naturii, la malul lacului Straulesti.

De ce Voievod Bucuresti?

Numele meu este Cristian Popescu. Sunt fost fotbalist profesionist, actual antrenor, licentiat in Educatie fizica si sport, specializarea Fotbal. De 25 de ani viata mea inseamna FOTBAL.

Am ales sa fondez aceasta scoala pentru ca am vazut cat de talentati sunt copiii romani, stiu de ce e nevoie pentru a  valorifica acest talent si pentru a face performanta in fotbal.

Viziune

Voievod Bucuresti tinteste pozitia de lider al scolilor de fotbal pentru copii din tara, formand fotbalisti profesionisti la cel mai inalt nivel, pregatiti pentru competitii nationale si internationale de varf.

Misiune

Dezvoltam fotbalul romanesc la adevaratul sau potential, predandu-l ca pe o stiinta si o arta in acelasi timp – cu tehnica, talent, pasiune si inspiratie.

Valori

  • Profesionalism
  • Performanta
  • Pasiune
  • Dedicare

Obiective

– sa devina o pepiniera de tinere talente;

– sa formeze fotbalisti de performanta care sa poata face fata tehnic, tactic, fizic si psihic cerintelor fotbalului la nivel inalt;

– sa educe tinerii fotbalisti in spiritul fair-playului si al concurentei si sa le formeze o atitudine de invingatori;

– sa devina un club respectat pe plan national si international; sa castige competitii municipale, zonale sau nationale  si  sa participle cu success la competitii internationale;

 De ce ar fi bine pentru copilul domneavoastra sa faca fotbal?

Practicarea unui sport in general, dar mai ales a fotbalului aduce beneficii majore asupra sanatatii, asupra dezvoltarii fizice si spirituale armonioase si ajuta la formarea unei personalitati puternice in orice copil. In plus, sportul disciplineaza copiii si ii tine departe de multe tentatii daunatoare.

Despre staff

Numele meu este Cristian Popescu. Sunt fost fotbalist profesionist, actual antrenor, licenţiat în Educaţie fizică şi sport, specializarea Fotbal. De 25 de ani viaţa mea înseamnă fotbal.

Am ales să fondez această şcoală pentru că am văzut cât de talentaţi sunt copiii români, ştiu de ce este nevoie şi am capacitatea de a valorifica acest talent şi de a face performanţă în fotbal.

Dacă vă întrebați de ce ar fi bine ca fiul dumneavoastră să urmeze cursurile unei școli de fotbal, v-aș putea spune că sportul în general și fotbalul, in particular pot fi o solutie într-o lume în care tentaţiile nocive, sănătatea precară, lipsa de educaţie şi de caracter sunt probleme întâlnite la tot pasul.  Fotbalul disciplinează, fortifică organismul, oferă încredere în propriile forţe, educă şi oferă un mediu concurenţial care nu poate duce decât la progres individual.

Dacă vreți, fotbalul poate însemna și o carieră de succes într-un domeniu foarte îndrăgit. Rezultatele profesionale aduc recunoaștere, apreciere și  stabilitate financiară. Cred ca toți ne-am dori asta pentru copiii noștri.

Fotbalul şi mentalitatea romănească trebuie schimbate, iar cel mai bun mod de a face asta este, cu siguranța, să începem cu copiii noștri. Eu am încredere ca putem face asta, gândind fotbalul mai mult ca o artă şi mai puţin ca o afacere.

Copiii sunt  viitorul… haideți să-l facem împreună să fie mai frumos.